Bekännelser

* Jag hatar kyla, verkligen hatar.
* Jag kan säga vad som helst, tex ''Nu ska jag plugga stenhårt'' så blir det aldrig av.
* Min bästavän och min pojkvän betyder mer än allt för mig. (Min syster ofc också, you are my family!!!!)
* Jordgubbar är det bästa jag vet!
* Jag vill jätte gärna ha en råtta!!
* Jag älskar barnprogram, och kollar fortfarande (morgon och kväll) :$

Gallerian

Nina drog till stan med pojkvänen sin och mötte upp mig som varit hos pappa.. Vi drog å fika och chillade galet mycket i gallerian..Rita snoppar på skärmarna utanför Hollister. Åååh åt världens godaste brownie med ice cream, yummiiiiiiih.  Drog hem med sista bussen innan 7 och kom hem och klippte konstig jävla lugg på Ninisen. Bild kommer i inlägg. Nu ska vi skypa me randoms kanske.. Och hitta på lite busiga saker ;) Bye Bye for now.

Stellas place.

Hejhej! Från fredag till idag, har både jag och Gaby sovit hos Stella därför har vi inte bloggat. Fredagen var nog den bästa dagen på länge, vi hade riktigt kul.. haha! Idag har jag shoppat lite med mamma och tänkte därför visa vad vi köpte för nått. Hittade en ny bikini, är riktigt glad... hatar verkligen min gamla den är så ful!!

Ett nytt halsband, behövdes verkligen!!

En udda blus, sånt tycker jag om. Att vara udda och sticka ut!

En fin tröja som var riktigt mysig faktiskt!

Världens mysigaste och skönaste baseball jacka! 

Jättesöt vårjacka, som ska användas snart alltså!!

Ett jätte gulligt linne med öppen rygg

Jättesöt blus

3 par jeans!!


Blev en knasbild, eftersom jag hade ett par jeans på mig! 

Ny ögonfransböjare, och ny mascara! 

Och sist men inte minst, min nya bikini! :)

Den är skitsöt och jag tycker om den jätte mycket! Längtar verkligen till sommaren!!

Slutat skolan för idag!

Åh, nu är torsdagen slut och imorgon slutar jag 10.40, och sen är det looooov!! Hur naaaajs? Jag ska hem och möta min syster nu, sen ska vi ut på äventyr! Puss och hej!
Isac, min babe ♥

Hana Hwang ♥

Jag blir tårögd av att titta på detta... Jag klagar alltid på små grejer och är aldrig nöjd. Men den här flickan önskade sig nog bara en sak, att bli frisk, medans jag sitter här och klagar på allt. Vi alla borde vara glada över att vi ens är friska och för vad vi redan har.. För människor som denna flicka skulle verkligen kunna göra vad som helst bara för att bli frisk. Rest In Peace Hana Hwang ♥

Fettisdagen

Slutar om 10 minuter, efter det ska jag träffa Isac, Jave och Stella! Hoppas ni får en as bra fettisdag! Puss :)

Kul vecka.. Haha eller?

Svenska!

Sitter på svenska lektion, vilket är väldigt tråkigt. Vi deatterar.. Suck. Snart är det lunch och det behövs verkligen... är så sjukt hungrig. Idag blir det nog pluggpluggplugg som gäller när jag kommer hem... åååh vad roligt! ;)

Onödigt inlägg, men man måste ju uppdatera även om man inte har någonting att säga. 

Jag och min extremt coola pojkvän, hahaha!

Svar på tal



Svar: Haha, Nej jag har inte färgat håret rött. Det var ett skämt, som dom flesta gick på.. vilket var lite kul. Jag är fortfarande blond, så nu vet ni det! Haha :)

Namnsdag

Söndagar e ju typ dagen av chill. Så jag ska inte göra ett piss idag, Men today är det min namsdag.. yay! heheh... Nej men de e rätt naaajs, mormor kommer förbi en stund å fikar..Den lilla jäveln var ju i Indien i en månad XD

Pannkakor

Hej alla söta underbara människor här i världen, som läser denna grymma blogg - Ninellah. Nej, jag skoja. Hade en awesome dag igår med min babe, min syster + hennes ragg ;) Kim lagade mat, min syster bakade bullar och sen åt vi massor med gottigott.

Älskling sov hos mig inatt och nu ska vi gå och steka pannkakor, mumsiiii..  Det var ju så att alla ville veta detdär? Jaja, senare ska jag till min kusin och fira henne för idag fyller hon 5 hela år! :D Wohoooo. Vi hörs seeeeeeenare. Puss!

Tack för att du finns.

Världens bästa storasyster. Jag vet inte hur jag ska tacka dig.. för allting du har gjort för mig, dag in och dag ut. Jag är så sjukt lycklig att du finns i mitt liv, att du är min storasyster.. att du blev den du blev.

Efter alla gånger jag har mått dåligt, så har du alltid stått där vid min sida och hjälpt mig. Du har alltid pratat med mig, tills jag har mått bättre igen. 

Jag vet nu, efter alla gånger du har hjälpt mig så har jag faktiskt insett att jag skulle inte klara att leva ett liv utan dig. Inte utan min storasyster, som alltid finns där. Du är den personen som ska visa mig vad jag ska göra. Jag går i DINA fotspår, för det är som dig jag vill vara. Du tar hand om mig, hjälper mig, är världens bästa storasyster i alla lägen.
Jag vet verkligen inte hur jag ska kunna tacka dig, men jag lovar dig att någon gång ska du få någonting av mig som säger en liten del iallafall, av hur mycket du betyder för mig och hur sjukt glad jag är som har dig som min storasyster. Jag är lyckligt lottad, vem vill inte ha dig som sin syster liksom?

Jag ÄLSKAR dig, mest av allt på hela jorden! Tacktacktack för allt. Verkligen allt. Du är den bästa människan i hela världen. ♥

Jobbig dag..

Jag har haft en riktigt bra, men jävligt jobbig, ledsen och orolig dag. Det är ingenting jag vill prata om på bloggen.. men jag mår iallafall lite bättre nu efter att ha pratat med både mamma, pappa, storasyster, bästavän och även min pojkvän.
Jag får hoppas på en bättre dag imorgon, ska få träffa min storasyster och min pojkvän så jag hoppas det. 

''Ginger'' like my bestfriend

Sådärja! Nu är jag också en liten ginger precis som Gabriella, känns asbra och jag är as nöjd. Min syster färgade mitt hår, och eftersom mitt hår var så slitet så klippte vi det medans också (Min syster klipper typ alltid mitt hår) Hon är pro.. så  det blev ganska kort, men är längre IRL. Blev det fint? (inte världens bästa bild dock)

Nu har jag iallafall varit jätte duktig och bytt sängkläder, plockat upp alla mina kläder på golvet och slängt dom i tvätten, plockat in rena kläder i garderoben och dammsugit! Jag har även duschat och den bästa känslan är när man är ren och ska hoppa in i en ny bäddad säng ♥ Vi hörs mer imorgon, godnatt!

Nääjz

Sitter på engelskan å väntar på att få sluta. Nina skajpar me Isac och stella me Jave och dem går ju i samma klass så vi Ja o stella såg Nina på Isacs data hehe :)  Är ju me Nina efterskolan, har fan inte varit med henne på typ 1-2 veckor :) Asså verkligen åkt iväg och gjort nåt :P Bloggar nog inte förns sent ikväll ;) Hare

I väntan på min fula vän

Jag slutade runt 2 lite tidigare tillomed, men sitter fortfarande kvar i skolan och väntar på min bästavän, Gabriella som driver denna blogg lika mycket som jag gör... men random? Ja iallafall, hon slutar vid 3 tiden men jag skypar med min pojkvän så jag klarar mig nog, han underhåller.. Haha! :D 

Får se vad jag och Gaby hittar på för något kul, vi hörs sen!

Skype

Jag skypar med 2 svenskar och en norsk, hon pratar så gulligt haha :') Snart ska jag hoppa i säng och sova gottigott. Imorgon är det torsdag, ny dag så får jag se hur ont i halsen jag har imorgon. Har haft riktigt ont idag.

Var hos tandläkaren, så var bara i skolan i 3 timmar, ganska chill dag! Jag ska dra ut 4 tänder, sen i April kommer jag få tandställning, får väl se hur snygg jag blir med det sen.. hahaha! :) 

Vi hörs imorgon, godnatt!

Tips

Sick

lol, ja jag rev mig på tutten.. heheh
Okej...Nu e de så att ja e sjuk och mår piss. Hahah.. Nej men aa idag var jag oxå på riksdagen men åkte på morgonen och kom tbx vid 12 och då drog jag hem och dem andra fick gå till dem 2 sista lektionerna... Mowahahahha!  Men nu ska jag kolla på film Forever alone och sen sova, om jag kan... heheh sov från halv 2 till kvart i 9 :) Hoppas ni haft en awesome dag med er flickvän/pojkvän/ kompis! Puss

Alla hjärtans dag! ♥

♥ Hoppas ni har haft/har en riktigt bra dag! ♥

Boyfriend <3

Hej! Idag har jag som sagt varit på riksdagen med klassen, det var rätt okej.. men jävligt tråkigt! Utvecklingssamtalet gick ganska bra, så allt är najs. Just nu sitter jag här med min älskling och vi ska snart sätta på en film :) Ska ge honom min alla hjärtans dag present snart, tihihih! Vi hörs later ♥

Sleep mode

Mår lite bättre nu, somnade i 2 timmar.. fick i mig lite mat + en kexchocklad. Har precis tagit en ipren och druckit ett glas bubbelvatten och är nu redo för sängen, om jag ens kommer kunna somna.. nu när jag redan har sovit bort min trötthet. :/ I will try!
Imorgon är det alla hjärtansdag, ska till riksdagen med min klass så det blir en förlängd skoldag.. -.- Efter det (runt 5 tiden) Ska jag ha utvecklingssamtal, jag pallar inteeeeee.. SEN äntligen ska jag träffa min pojkvän, vi ska hem till mig och baka, haha wtf? Men så ser mina planer ut, hehehe.. om det finns ingredienser! Jag älskar dig ♥

Godnatt, vi hörs imorgon!

Mår inte bra.

Äntligen hemma, känner mig inte alls bra :( Varken jag eller Gaby har mått bra idag. Jag har träningsverk lite överallt vilket är galet jobbigt, sedan har jag så sjukt ont i axlarna så jag kan knappt skriva på datorn utan att få ont. Mina ben dunkar pga sjukdom, alltså jag tror jag börjar få feber, jag har huvudverk och så sjukt ont i halsen, känns som om det sitter någon där med knivar och skär mig varje gång jag sväljer.

Jag ska äta lite mat, sen ska jag lägga mig i sängen och sova en stund, jag mår verkligen piss. -.- 

Bild ifrån matten idag.

Grattis Mamma! ♥

Grattis på födelsedagen Mamma! You know that I Love You. ♥

Whitney ♥

Sitter i skolan nu på svenska lektion. Blablabla hit och dit om debatt? Jag orkar inte ens bry mig. Hade en väldigt bra dag igår med pojkvännen + släkten. Imorgon är det alla hjärtans dag och den spenderas med min babe ♥

Ville också bara säga, R.I.P underbara Whitney Houston, hon hade rösten, hon var vacker, hon hade allt. Hon gjorde jättebra låtar, som jag ibland lyssnade på. Speciellt I will always love you. Varför ska alla underbara sångerskor knarka?

1963 - 2012

R.i.p Whitney Houston

12 Feb

Dagens planer e väl att ba chilla! Har precis duschat, tänkte ta bort mitt gamla nagellack och träna lite kanske.. Färga ögonbrynen ska oxå göra.

Lördag

Hej! Ingen bloggning igår.. för jag var som sagt med min babe, men jag ska hoppa in i duschen nu strax och sedan ska jag palla mig bort till brunnen eftersom jag bara legat hemma hela dagen och inte gjort ett piss. Jag skulle varit med min grymma babe, men jag har inget busskort som gäller på helger så det sket sig! Han åkte själv stackarn. 

Så nu när min mamma är och handlar köper hon en remsa till mig så jag kan åka iväg, yeeeey! Vi hörs sen! 

Bror Min

Yesterday drog ja till stan, skulle köpa lite saker. Men ja drog till mammas job direkt istället och träffa mor och bror ;) Hade de asnajs ba, fredagsmyyys you know. Såå idag ska ja och mamma shoppa istället, Men vi får höras när jag kommer tillbaka. Miss mah blond hair

Fredag!

Idag är det äntligen fredag, och jag ska hänga med min babe efter skolan.. så det kommer bli asgrymt! Jag har verkligen nada att säga, så vi hörs!

Tbx

Nu e ja exremt trött och nerkyld + superhet ;) Haha! Mamma förde över 400 spänn på mitt konto för nån timme sen så imorrn ska jag köpa jeans!  Men ni får sova så gott så hörs vi imorrn! Puss <3

Springa

Haha! Bestämde ju för länge sen att ja ska gå ner några kilo. Idag kom Stella, Nina o jag på att vi ska ha en tävling! Nu jävlar! Den som har gått ner mest i vikt på två månader vinner, vette fan vad vinnar vinner, stolthet? Ne ja vene.. hehe! Men aa så nu ska ja ut å springa en stund! Hare!

Jag har haft en riktigt grymt bra dag idag också, men det känns som om det är dags att plugga lite nu! Later

Kanske Ni Inte Visste

• Städar fan rummet all the time
• Har fyra kuddar och ett dubbeltäcke i min säng som ja myseeer me every day
• Mina föräldrar har varit skilda sen ja va 2 bast
• Är sämst i matte, asså suger verkligen
• Tappar lätt kontakten me kompisar som ja inte träffar inom ett år
• Är såhääär blyg irl
• Går på diet för tillfället
• Vill ha en pojkvän så jävla hårt

Natthumor

Klicka:   ---->  http://existenz.se/out.php?id=46948

Om det här ändå kunde hända...

(Bild lånad av Alexandra, eftersom vi har samma dröm ♥)
TÄNK om det här skulle hända? Förstå vilken lycka...

Perfekta killen ♥♥♥

♥ Det är killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när in har slutat ert samtal.

♥Det är han som stannar vaken för att se hur du sover och kysser dig på pannan.

♥Det är han som säger att du är vacker på morgonen utan smink och med håret rufsigt.

♥Han som tar din hand när in är med vänner.

♥Han som säger till dig hur lycklig han är att du är Hans.

♥Han som säger till sina vänner:''Hon är den rätta...''

♥Han som visar vad han känner för dig.

♥Han som vill visa upp dig för världen.

♥Det är han som skiter i alla andra tjejer han kan få.

♥ Han som smsar eller ringer, bara för att fråga hur du mår eller vad du gör.

♥ Han som gärna tillbringar tid med dig, iställer för datan/xbox:et.

♥ Han som frågar om ni ska åka iväg, bara han och du!

♥ Han som hellre kollar på dig, än andra snyggare tjejer.

♥ Han som hellre tänker på dig, än att kolla på porr.

♥ Han som beställer mat åt dig, utan att fråga vad du vill ha. För det vet han redan.

♥ Han som pussar dig, även om du är sjuk

I'm so lucky lucky!




Hi guys! Jag har haft en as bra dag, har varit med en asgrym dude! Och nu är jag hemma igen.. kom hem för en timme sen typ, nu ska jag skriva klart min sista matte jag har att göra och hämta en bulle! Sen ska jag skutta glatt in i duschen! Vi hörs! :)

Can You Be My Boyfriend?



Sol, Vind och Vatten

Dessa jeans måste ja köpa innann sommarn!! Så sjukt snygga
Så jävla  najs dag! Slutade halv 12 och kom hem, lägger mig i soffan with ma little brother och somnar på 1 sek? Hehe, asså ja måste verkligen lägga mig tidigare än 1 varje dag :D Menmen... Vaknade för nån timme sen och har varit vid datorn sen dess. Hare!

Gårdagen - Jimmy

Gårdagen spenderades med Jimmy efter skolan, har inte träffat han på ett bra tag.. så det var jättekul och träffa honom igen, han är alltid så lätt och prata med om saker för han lyssnar verkligen och svarar så bra, så vi tog en fika och bara satt och pratade om allt möjligt. Vid 7 tiden åkte jag hem och var hemma vid 8 då åt jag lite mat och sedan satte jag mig vid datan, när jag egentligen behövde plugga... Och nu sitter jag här i pyjamas och jag ska gå till bussen om 20 minuter, lite stressigt nu! Vi hörs sen. :)

Bild från igår, åt 5 klubbor... Så min tunga blev lite grön!

Sleep Tight!

Haft en awesome dag! Hoppas ni oxå haft de så hörs vi imorrn!

Lush

Nu jävlar ska ja lära mig! Haha. Jag måste verkligen lära mig shuffla! Se ya later alligator

Flowers

Hola! Idag försov ja mig och det är exremt najs, verkligen. Dock är jag så jävla pro satt ja kom ba 10 minuter försent :D Igår hade vi studiodag, var lediga lixom, fick massa läxor att göra men ja gjorde inte en enda. Hehe. Jag var fastklistrad framför Pretty Little Liars ( säsong 2 ) Men de e ba avsnitt kvar satt.
Jag förkortar verkligen mina ord har ja märkt på senaste tiden.

Mentorstid

Haha, jag och Hanna hade lite najs på mentorstiden. Vi fick sluta lite tidigare för att våra mentorer är sjuka idag, så vi får väl hoppas på att fler lärare är sjuka idag så man får sluta as tidigt, haha.. Lateeeeeer!

Jobbar för fullt!

Det är faktiskt riktigt kul, innan jag började så hade jag ingen fantasi alls hur jag skulle lägga upp allting, men det ordnade sig och fantasin bara flödar fram!

Resedagbok i gång (y)

Nu har jag iallafall kommit igång med min resedagbok om Gambia så det känns galet bra! Keep Going Nina!!!

Pluggaaaa

Jag har inte börjat plugga en... så ja, dags och börja nu kankse? Fuck this shit. 

Hemstudiedag!

Nyvaken b-rud! Äta lite frukost, sätta på tven ute i vardagsrummet, bädda ner sig med en filt och sätta igång med pluggandet! Jag ska verkligen jobba idag! Det ska bli resultat och jag ska inte känna så som jag brukar göra när dagen är slut ''FUCK JAG ÄR INTE KLAR MED... lalalala'' eftersom att facebook brukar liksom ta över pluggandet och det är verkligen en nackdel. Nej nu är det dags för frukost! Lateeeer.

Godnatt!

Godnatt allesammans! Idag orkar jag inte ta bort sminket för läggdags, so... fuck it. Puss ♥

Pretty Little Liars

Här ligger vi och kollar på Pretty little liars, Vi vakna för nån timme sen, Men Nina K Ligger fortfarande å sover brevid mig. :DD Vi planerar på att ta bussen som går om 20 minuter, vi tänkte stanna på vivo och köpa lite söndagsfrukost, förstå vad mumsigt! Vi hörs senare sunshines! 

Dagens Haff

Jag har bestämt mig för att göra en ny kategori här på bloggen som kommer upp en gång i veckan som då heter ''Dagens Haff'' Ganska många som har det så det är väl kul och testa vi med! (Hoppas det är okej med Gabriella också)




Idag blir dagens haff dom här puddingarna:
Tjejerna:

1. Amanda Svensson

Den här snygga bruden heter Amanda Svensson är 15 år men fyller 16 snart. (96a) Hon bor i haninge och hon söker en kille som är ute efter ett seriöst förhållande och inget lallande. Han ska vara tränad och kunna ''skydda'' henne i alla lägen, när det behövs. Han ska INTE vara fjortis, utan lite mer ''gangster stilen'' Han ska ha bra självförtroende och vara taggad på att festa ibland, han ska även vara runt 96-95. Är hon något för er? Kontakta henne då på hennes facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1650906018

2. Ida Tormund

Detta är en riktigt snygg brud! Hon är min barndomsvän så var snälla! ;) Haha, till saken. Ida är en riktigt skön brud som tränar konståkning på elit, hon fyllde 15 för 3 dagar sedan (97a) Hon bor på värmdö och hon söker killar mellan 97-94or. Hon vill även att killarna ska ha utseende och vara snäll, med en bra personlighet. Något för dig? Kontakta henne här:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000251356885

Killarna:

1. Sebastian Cardonius

Här tjejer, har ni en riktigt het singelkille! Den här killen älskar idrott, speciellt fotboll och söker en söt/snygg, omtänksam och snäll tjej, som har en bra klädstil. Är det något som suktar er? Kontakta honom här: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000163780913

2. Fredrik Schantz

Här har ni en riktig mumsbit. Denna kille är 16 år bor vid tyresö/haninge och är 1.86 lång. Han använder wax, och det är ju riktigt snyggt, eller hur? Och självklart är han singel. Han söker en tjej som är snäll och social. Någonting som passar dig eller? Kontakta här: http://www.facebook.com/Sjuktcoolkille

Va Tvungen

Tjollahopp!

Matte är nog bland det tråkigaste som finns, men det visste alla redan. :) Good! Idag har jag inte några planer, kanske att jag åker och simmar (lol) med Johanna, eller så åker jag hem och pluggar lite och vilar min jävla haaaaaals. Har haft ont i halsen nu i 2 dagar, och det är verkligen verkligen inte najs, skulle redovisa idag på SO.n och det gick ju sådär... hade värsta hesa rösten och jag kan verkligen inte svälja :( Usch... vill bli av med det!!

Jaja, kul information. Vi hörs antagligen senare babe's, have fun!

Pretty Little Liars

Bästa serien jag någonsin sätt! Stort Tips! Kollat på det 24/7 dem senaste 2 dagarna!
Så det är nog därför bloggen legat ner.. Men ska försöka bli bättre! Har inga planer för dagen men kanske ska träffa några gamla goda vänner, men vi får se!

Grattis Harry

Ska vi göra något äckligt baby?

Glad tjej ↓ Idag har jag varit på donken med Johanna och bara chillat galet en aning sådär! Riktigt najs och bara ta det lungt ibland. :) 

RSS 2.0