Music + bed time

Nu ska jag hoppa ner som en liten hare ner i min säng, lyssna på musik.. smsa lite och sedan sova! 1 december imorgon, förstå najs? Jag som hatar snö.. verkligen hatar är glad att det inte kommit någon ännu! :) Men det kommer väl ändå så småningom. Julkalendern börjar (yey) Jag och Gaby köpte en varsin Hello Kitty chocklad-kalender idag på Ö&B. Billigt var det, 15 kronor! Haha, värt. Vi hörs mer imorgon, juste.. jag var också hos tandläkaren och Gaby hängde med dit.. tog bort min jävla ställning! Känns så sjukt konstigt, men jätte skönt utan den! Shit vad jag babblar, godnatt! 

Dagens

Ska bli bättre på det där med outfit. Här är iallafall för idag:

Klänning - (?) Don't remember!
Kofta - HM
Leggings - Ginatricot


NU KÖR VI!

Kommentera, Vad ska vi göra för utmaning? Vi kommer ta ut två av förslagen. Och vi gör dem varannan vecka. Får vi många förslag kanske vi ändrar till varje vecka men vi börjar så här.

Tillagt: Verkar som att ni inte har förstått, att självklart ska vi filma!!

!!!!!!!!!!!!! SÅ BOMBA FÖRSLAG !!!!!!!!!!!!!

Ny design!

Nu äntligen har vi en ny design. Snygg va? ;) Vi tackar så mycket för designen Moa Eklund! ♥
Kan ni inte se den? Uppdatera sidan.

Google

Skulle bara säga att dagens Google bild e über soet :) Vad tycker ni?

Såhär roar jag mig!

Rubrik

Som ni redan kanske fattat så smittade Nina mig med sin magsjuka. Så vi båda har varit hemma dessa två dar från skolan. Men inatt spydde jag runt 2 och sen direkt efteråt mådde jag såmycket bättre, alla bakterier åkte väl ut då, höhö. Men idag drog jag till tandläkarn så som Nina oxå gjorde eftersom vi båda ska få tandställning, Ser ut som nån kastat in tänderna i käften på oss. Dock så har Nina på under och jag över så man ser mina super mycket men inte Ninas :( Haha.. Jajja jag fick iallafall höra att jag hade en kort överläpp!? och att jag skulle få dra ut 4 tänder 2 där nere och två där uppe, sen skulle jag få ha tandställningen i 2-3 år!??! OMG jag kommer få ta bort den när jag är 17 år :3 Men det kommer ju bli fint sen så aaah..! Men nu ska jag och mamma äta något som inte är så dåligt för magen eller vad man säger eftesom Mamma oxå är sjuk, Nina smittade henne oxå ^^ Puss!

Godnatt älskade vänner!

Nu tänkte jag blunda och falla in i en skön sömn, ska upp tidigt imorgon.. Vi hörs :) Godnatt!

Bild från arkivet.

Mat!


Idag har jag legat sjuk i sängen, men har faktiskt inte spytt på hela dagen.. så hoppas att allt skit har åkt ur min kropp nu. Ligger och lyssnar på Eric Saade - Break of dawn ändrar lite grejer på min EC, kollar på tv och funderar på att gå och lägga mig snart. Ska till tandläkaren imorgon klockan 11, så måste palla mig upp imorgon. Jag hoppas jag är frisk fram till onsdag iallafall, orkar inte ligga i sängen mer.. usch! Jaja, jag åt mat för första gången idag sen i lördags så det var jävligt gott, min mage har kurrat så mycket.. men blev såklart inte mätt fick inte äta så mycket :( Buhu.. Jag har iallafall lyckats svälja maten utan att spy upp det igen, haha grymt.

Världens finaste låtar.

Gillar verkligen inte Eric Saade, men låtarna.. texterna. Så jävla fint. :')


Magsjuka! - Långt inlägg.


Hej allesammans. Förlåt så hemskt mycket för att varken jag eller Gaby har bloggat på 3 hela dagar.. Vi har bara inte orkat, jag sov hos Gaby hela helgen och igår mådde jag jätte illa när jag vaknade.. så efter ett tag så kom det jag hade väntat på, jag spydde på henens golv. Senare skulle vi gå ut med hennes hund och jag vile ha lite friskluft så det var skönt, men precis innan vi skulle gå ut, spydde jag ungefär 3 gånger. -.-

Sen höll det på så hela dagen, jag skulle ju också till kyrkan igår för att få typ information om konfermationen, jag och Gaby ska konfermera oss.. men jag gick inte dit då eftersom jag inte ville smitta alla där, så Gabriella drog dit själv.. Pappa hämtade mig så åkte vi hem och jag la mig i min säng och somnade. Idag stannar jag hemma från skolan, och antagligen imorgon också. Gaby messade mig imorse och sa att hon också blivit sjuk, och det kan jag förstå eftersom vi sov i samma säng och allt detdär. 

Imorgon ska jag till tandläkaren också! Ni kanske inte minns det, men jag har ju en ställning i min gom.. som jag har haft i ungefär 9 månader och jag ska äntligen ta bort den imorgon, och diskutera tandställning. Hoppas bara jag inte spyr tandläkaren i facet, haha epic fail. 

Yes, det var lite om varför vi inte har bloggat, nu tog jag lite av min energy och bloggade åt er faktiskt. Mår inte alls bra. Mitt huvud snurrar som fan :/ Usch... ska vila nu. Ha det så bra så ska jag försöka blogga så mycket som möjligt. :)

Kort rast från engelskan

Om 40 minuter slutar jag, Weehå. :) Har en liten rast från engelskan nu.

Bokanalys

Att ha en sån där katt skulle inte vara fel!

Massage? ;)

Gifflar & Toast

Toast är verkligen det godaste som finns, har börjat käka det nästan varje dag nu. Som mellanmål efter skolan. HAHA, sjukt gott. Därför är det dags för lite Juice och Toast nu då! :) + Lite gifflar.








Stan hela dagen!


Hej! Lite kort om min dag: Jag slutade 1, åkte hem bytte kläder, duschade och fixade till mig lite. Efter det åkte jag in till slussen och mötte Marcus, och vi åkte vidare till odenplan för att möta Sanfrid (Coolt namn?!) Vi drog till burger king, killarna käkade för Marcus hade ont i huvudet så han behövde cola, som tydligen brukar hjälpa mot hans huvudverkar! Ja, Sanfrid hade en låda full med kakor som han var tvungen att sälja för att bidra till hans klass som skulle samla in pengar till Gotland..

Så vi hjälpte honom, det tog oss 1 timme och 50 minuter att sälja den där jävla burken! Ingen ville ha, sen frågade vi några igen, dom sa nej.. men dom kom tillbaka sen och frågade hur mycket det kostade och köpte! Så vi gick in i stureplan's galleria och chillade lite där. Gick till donken för Marcus blev kissnödig, så fastnade vi där och var på donken i 1 timme ungefär, sen stack vi hem. Haft en grym dag med världens bästa kille + Hans as sköna kompis!

Nu ska jag försöka... att plugga till sexualkunskapprovet som vi har imorgon. Har inte pluggat ett piss.. så får se hur det går. Godnatt!

Hold My hand

Prov imorrn

Pluggar till provet, så vi får se om det är det sista inlägget av mig för dagen :)

Mys x2

Min klocka går 1 timme och 4 minuter för tidigt :P
Nu ska jag kolla på film som mamma hyrt, hatar att kolla på tv,
det är mysigare att kolla på datan men what evvva.. Hörs sen, Puss :D

Gif är roligt!

n2Q8EW on Make A Gif, Animated Gifs

Nina Kristell

22 November 2010 - 22 November 2011 ♥

Just idag, har jag känt dig i ett helt år!


Videoinlägg!

Neeeej

Statistiken sjönk med typ 70 pers igår :(
Så jag frågar nu: Vad tycker ni vi ska  göra mer?
förslag: Outfits, videos, collage, 10 saker du inte viste om oss osv.

Tomtegröt + tv ♥

Sitter och myser framför tv:n.
Älskar när det är så här mörkt ute och man har masss små lampor inne. Myyyys ♥

Rubrik?

Godmorgon everybody! 

Sådär ↑ ser jag ut idag. Jag är redan i skolan och har suttit här sen 20 minuter tillbaka. Vi börjar 09.40 så det är ganska onödigt, men jag orkade inte åka buss. Ville ha skjuts av mamma.. och hon började 9! Men stort careface på det. Jag är iallafall i skolan nu och jag började min morgon som vanligt med ett glas juice. Gick upp runt 08.05 och åkte runt halv 9! Behöver inte mer tid på mig faktiskt. 

Ja, håller ni inte med om den där videon som Gaby la upp? Dom är så jävla fina. Och här finns 3 video'sar till! Ni bör se dom, om ni vill dö alltså! 

Dom är verkligen världens finaste par!

Perfekta paret

ÅÅh jag vill ha ett exakt likadant förhållande.
Det går verkligen inte att kolla på klippet utan att le ♥

Life sucks!


Jag är fan trött på hur killar beter sig. Att dom inte någon gång växer upp och kan vara något mogna?!
(Alla beter sig inte som skit, men jävligt många)

Spelar


Jag e närmast och nina med byxorna ;)
Nina och jag har suttit hela dan framför tv:n, först spelade play station sen blev det GTA på Xboxen xD Haha nu sitter ja vid datan och Nina spelar med båda kontrollerna å spelar lite.. Pang Pang :D Snart bär det av till Brunnnen. Då vi är bjudna på middag som dem har där. Den börjar vid sex och slutar runt 8-9. Kommer nog inte blogga mer idag, men vi får se!! :) Hörs sen. Puss!

Donken på G!



Ja som ni ser.. är vi världens sötaste när vi är själva! ;) Men vi bjuder ju självklart på oss, för att ni ska se hur vi egentligen är! Ja, som rubriken lyder så tror vi att vårat blod behöver lite donken! HAHA. Ja, ni ska få en video sen om våran fina klädsel där uppe sen också! ↑ Yes, men vi hörs senare då! Ha det så bra så länge. Puss!

Dusch!

Jag har precis duschat, och sitter nu osminkad och med min otroligt fina sov t-shirt. ;) Ska bli skönt och sova lite, var nämligen jätte trött imorse, vet inte var det beror på. Imorgon hoppas jag på en bättre start på morgonen, det är ju ändå fredag så det blir nog en toppen bra dag även om morgonen inte startar som den ska. Men jag vet ju inte hur den startar ännu, det väntar morgondagen med och berätta för mig! Tänkte krypa ner i min säng nu, och satsar med på bloggning imorgon. Sov så himla gott nu finisar! Puss

Not home

Heeeej, testar för första gången att blogga från mobilen, det verkar ju fungera bra! Vi får se om det publiceras. :)

Dagens x2

Världens fulaste bild, men det var den enda vi tog på oss.
Vi håller nämligen på med en skräck-films trailer på jornalisten :D

Twilight - Breaking Dawn


Skolan är slut, och Gaby står inne på toaletten och sminkar sig. Jag tog precis en random bild med datorn i spegeln.. Haha! Ni kanske inte visste det.. men vi har biljetter till Breaking Dawn premiären som är idag! Så, vi ska åka på den lite senare idag. Innan det ska vi bara på brunnen en stund och åka till stan och kolla lite. Så jag vet inte riktigt huyr det blir med bloggningen. Vi kommer nog inte blogga förns vi kommer hem isåfall. Kankse att det blir ett mobilinlägg, men ni märker ju om det blir det. ;) Bara så ni vet. Vi åker om nån timme så jag ska ta igen bloggningen lite ikväll och imorgon. Puss på er. Jag & Gaby hälsar er en jättebra onsdag!

Svar!




Svar: Hej Annie! Åh, det glädjer mig att du följer mina bloggar! :) Ja, precis. Jag har visat mitt rum en gång på min gamla blogg. Självklart kan både jag och Gaby visa våra rum! Det fixar vi inom kort! Kram.

Gårdagens

Godmorgon!


Myser i min morgonrock som vanligt, med lite barnprogram på teven! Tänkte börja sminka mig nu och sådär. Idag är det bio premiär på Breaking Dawn - Del 1, jag & Gaby har ju redan biljetter så vi ska dit och se den!!! Längtar galet mycket. Ja, skulle bara skriva lite så ni vet att jag lever. ;) Sminket kallar!

Saknat mig?

Haha, Äntligen är jag " tillbaka " Alltså jag har inte varit någonstans men jag har varken haft tid eller ork att blogga, Men now im here :D Men lite om min helg da. I fredags som ni vet så var jag med Nina och vi gjorde massor med kuliga saker och sen i lördags så drog jag o familjen till min mormor och hade en mysig liten middag där. Söndag, var det endast slapp dag, men hur najs är inte det?? ;) Och igår da. Var jag på ungdomsting, inte dert roligaste men aah... Alltså på ett ungdosting så får vi ungdomar komma med förslag som kan bättra saker inom våran kommunen ( Värmdö ) Nu har jag lunch, så Bye ♥

Bild från igår


Min lektion börjar nu, men jag lever iallafall. Ska äntligen få träffa Gaby idag efter 3 dagar! Omg. Jaja, jag bloggar nog mer senare efter skolan eller något. Jag ska hem och plugga matte idag till mitt prov på torsdag!

Go to bed!

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, lyssna på musik och sådär! Jag vet att det har varit dålig uppdatering idag, men jag har inte orkat och Gabriella har varit upptagen med en grej! Så.. jag lovar mer uppdatering imorgon sötnosar. Sov gott!

Outfit för dagen!





Trötter!


Hej! Jag är så sjukt trött just nu.. så ligger bara i sängen och gäspar. Svampbob började nyss så ska kolla en liten stund på det. Samtidigt som jag är trött är jag också sjukt hungrig.. Väntar på att maten ska bli klar där ute. Aja, vi hörs nog senare när jag är lite piggare. Puss!

Ny design

Gjorde en ny snabb design, var så trött på blått ^^ Så gjorde nån lite ''rödaktigare'' färg! 

Glömde att det var Fars-dag!

Ja, som rubriken säger.. jag glömde bort att det var fars-dag idag, så jag gjorde någonting jättesnabbt till min pappi ♥
En jättegammal bild på min pappa som jag hittade längst ner i min låda, så jag gjorde nått najs. Hoppas han blir glad!


Andra Avenyn

Nu ska jag sätta på Andra Avenyn, efter det ska jag sova! Ha det så bra, så hörs vi imorgon. Puss & Kram! :)

Morgonrock


Kom precis hem, äntligen säger jag bara! Inte alls kul och sitta vid ett bord i flera timmar och lyssna på vuxensnack. Det var så sjukt kallt ute nu när vi gick tillbaka, så direkt när jag kom in satte jag på mig min über mysiga morgonrock! Nu tänkte jag ta något att dricka, kanske... min underbara juice och en sockerkaka till det.. även fast jag precis har ätit tacos, tårta och massor med chips! Menmen, det är lördag!

Faster blir 30 hela år!


Kom hem från Gabriella för en stund sen, hoppade in i duschen och sjöljde av kroppen lite... var så sjukt varm! Jag klä på mig, och sminka mig nu. Sen ska jag gå ner till min faster som blir 30 år idag och fira henne med resten av släkten. Så det blir najs! Tårta in my heart ♥ Jag är värsta tårtmonstret! Careface. Ja vi hörs nog lite senare..! Puss på er!

Bilder från igår

Lite kortfattat om bilderna:

Vi var på rusta och fixade ansiktsmask, vi var på vivo och köpte lussekatter. Vi var på statiol och köpte festisen!
Sen var vi även på donken, och jag, Nina och Gaby satt och sminkade oss där inne! Sen såg vi även massa julgrejer inne på affären. Vi köpte chocklad... Vi lekte lite med den där grejen vid donken så dom säger ''Hej och välkommna'' blablabla.. vi såg världens minsta lilla sko, som bara stod där helt ensam på den där runda grejen.. så jag dog och vi var tvugna att ta kort på den! Hur sööööt som helst! Och så färgade vi ögonbrynen! ;)

Ansiktsburk

11/11-11 11:11




Lite synd att jag inte sparade vid 11 sekunder också, men fick bild på det! ;)

Dagens

Svarta jeans - Hm
Vit tunika (?) - BikBok
Blå bandana - NewYorker

Wordfued


Godmorgon, sovit gott? Det har jag, alldeles för gott faktiskt.. orkade verkligen inte gå upp imorse. Mina ögon var jätte trötta och ville inte vakna.. Haha det sög ju! Jag fick skjuts till skolan av mamma imorse, så har varit i skolan ett bra tag nu! Men vi börjar om 6 minuter så det är najs! Sitter bredvid Denise och spelar wordfued. Det suuuuger, kommer inte på ett jävla piss.. Vi börjar nu! Vi hörs senare, puss! :)

Spindel i mitt rum!?

Jag satt å titta på film med mamma ett tag sen när jag går upp till mitt rum, vad fan ser jag då?
Jo en äcklig spindel rakt ovanför min säng ^^ Jag typ dog, asså jag hatar spindlar men iallfall jag
tog bort den sen eftersom jag tänkte ju itne gå å lägga mig med den övanför mig :P Hahah jajja nu är det läggdags   ( låter som om jag är nåt päron som säger åt ungarna å lägga sig )
Puss, hörs imorrn.

Good Night Everyone!

Nu tänkte jag faktikst hoppa i säng. Men vi hörs som vanligt imorgon baby's! Puss och kram. Sov gott och dröm awesome drömmar nu! Love you all. ♥

Fotade lite, redigerade lite..

Och vipps... we have some pictures!






Världens bästa mamma!

Jag älskar dig! ♥

Collage

Jag har inte visat mitt & Gabriellas collage som vi gjorde på brunnen på oss själva, som sitter i mitt rum nu! :) Fint? ^^





Kläma i håret!

Tyckte jag satt upp mitt hår lite gulligt med en kläma.. ^^

Tjockisdag!

Hej! Jag har inte bloggat i know, men jag gör det nu istället då.. Sitter just nu i mitt rum som vanligt och glor på Robinson-finalen. Får se vem som tar hem skiten då! ;) HAHA. Idag har jag varit med Nina och Gaby, vi åkte till donken och så har vi även hängt lite på brunnen. När jag kom hem fanns det ingen mat och jag orkade inte laga någon mat heller.. Så jag tog mitt feta arsle upp ur min säng och gjorde toast med min juice ♥ Sjukt gott. 

Lite incheckingar på facebook:


Vi tjockade oss lite INNAN donken med kladdkaka & glass!


Nina var även med till donken, men det ville inte stå på min incheckning (?)

Min Juice & Toast, smarrigt! Efter det åt jag även......

SOCKERKAKA! - Haha, snacka om att det har varit en tjockisdag idag. Men sånt gillar vi! ;)

HAHA


Som ni ser sitter vi just nu inne i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja. Jag orkade inte blogga hemma imorse, men min morgon såg ungefär ut som vanligt. Jag gick upp och satte på mig min morgonrock.. gick till köket och tog lite juice, och sedan började jag sminka mig. En helt vanlig morgon helt enkelt! Fortfarande lite trött, eftersom jag egentligen inte ville gå upp imorse.. men det gick bra tillslut. :) Jag bloggar lite mer senare! Puss.

Joina vett jah

Chacha bitches!! Sitter och väntar på att Nina ska komma tillbaka från där man tar pass... :)
Bjuder på världens fulaste bild

Naaaw

Kolla vad jag har gjort på Nina.. nu återstår bara 2-3 st flätor till på sidan så blir det perfan :D

Såhär ser jag ut idag:


Jag ska gå till bussen om ungefär 5 minuter, så jag ska gå och borsta tänderna och sånt där nu! Hörs i skolan senare. Puss på er!

Godmorgon


Osminkad och nyvaken tjej, men sånt gillar vi! Godmorgon allihopa. Sovit gott? :) Det har iallafall jag, i min nybäddade säng! Jag sitter just nu och kollar på Byggare Bob, ingenting är bättre än barnprogram på morgonen. Jag ska snart gå och hämta mitt glas Juice också, så blir min dag räddad.. I hope! Eftersom jag är ganska så trött, men jag tror jag ska sminka mig och klä på mig nu! Vi hörs senare. Puss!

Safari Yoghurt


Jag har tagit mig en dusch, som ni kanske ser på bilden.. att mitt hår står åt alla håll, som värsta trollet! Men det skiter vi i nu. ;) Sitter i min säng just nu och kollar på ''Värsta pojkvän akademin'' och äter Safari youghurt som jag och Gaby kallar ''BebisYoughurt'' med jordgubb & banan smak. Jättegott, testa om ni aldrig har smakat den! 

Vad ska jag göra nudå? - Jo, jag ska nog borsta tänderna.. plocka undan lite i mitt rum, byta sängkläder eftersom jag har duschat nu och det mysigaste som finns är att vara nyduschad och hoppa ner i nya sängkläder... åååh. Det bästa som finns. Så det ska jag fixa nu. Så ni får ha det så jättebra, så hörs vi imorgon! Godnatt. Ni är underbara. Puss!

Död!


Som ni ser.. så ligger jag i min säng helt död, har iallafall gjort klart matten nu.. så det är jätteskönt! Jag höll nyss på att somna med datan i knät.. not good. Men jag tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig lite freeeesch! Sen ska jag fika lite med min mamma & pappa, och bara mysa. Sen ska jag nog faktiskt sova. Idag ska jag lägga mig tidigt. Typ 9, förstå hur skönt och sova flera timmar och vara pigg imorgon, nej men det låter as grymt! Bloggar nog ett inlägg till innan jag lägger mig. Puss!

GB sandwich e gott

Plugg!


Bilden beskriver att jag sitter i mitt rum och myser i min myströja och mjukisbyxor. Jag har precis druckit ett glas juice och ätit 2 toast! Jättegott. Nu är jag lite piggare och känner för att göra lite matte, eftersom jag behöver det! Så jag kommer skriva mer sen när jag är klar med det. Hoppas ni har haft en bra dag? :) Det har iallafall jag!

Mitt utseende idag...

+ Hanna bredvid mig! :)

Om du heter Nicholas, med ett hjärta utav guld.

Godmorgon! Jag är så glad idag, haha. Som ni kankse inte vet så kollar jag på Bolibompa varje dag. Jag älskar barnprogram och jag har faktiskt kollat på det sen jag var rätt så liten! Och mitt favoritjulprogram började idag. Programmet heter ''Tomtens Lärlingt'' om ni själva vill se på det! ;) Jag kollade på det hela förra året och förrförra.. innan julkalendern och jag kan låten som spelas i början. Snacka om att jag fick julkänsla nuuu! Åååh vad mysigt. Aja.. slutsnackat om mitt barnprogram här.

Jag har sovmorgon idag, tyckte jag var grym som gick upp alldeles själv imorse. (Halv 8) Så har inte varit vaken så länge, men jag gick upp till kylskåpet och tog lite juice som jag gör varje morgon, för att friska upp mig lite! Juice är jättegott på morgonen. Nu tänkte jag faktiskt gå och sminka mig! Vi hörs senare sötnosar! Puss.

Mmmmm.. mysa i morgonrocken ♥

Angående Design

Vi har frågat Moa om hon kan fixa en design till oss, och det kunde hon så snäll som hon är. Den kommer vara klar ungefär på söndag, sa hon. Jag hoppas den är klar då iallafall! Så ni vet. ;)

Knas bild...

Söt grabb!



Gullig! :')

Gif/Håltimme!

Testade att göra en Gif. Rätt coolt att man kan fixa sånt där! ;) http://makeagif.com/ är det bara att gå in på, om du själv vill ha en gif. Vi har håltimme i nästan 2 timmar. Men sånt är livet.. chill men ändå lite segt. Vi får börja idrotten en halvtimme tidigare så slipper vi sluta 15.50 så slutar vi halv 4 istället, så det är ganska najs. Funderar på att gå och köpa nått gott bröd eller något att tugga på medans vi ändå väntar.. Var i stan med min syster i lördags innan jag gick på Romeo och Julia teatern och jag satte precis på mig den, den är sjukt mysig, varm och allting.. passar grymt nu när vintern är påväg! Nu ska jag bara chilla lite!

Hörs senare babes!
gXKaSE on Make A Gif, Animated Gifs

Look like me.


Mattedags nu. Gud det är så tråkigt, men hela klassen gick ut ur klassrummet så det är bara jag och några kompisar, jätteskönt! Bara 4 timmar kvar i skolan nu, wehå. Ska bli jätte najs att sluta sen och gå till tjejkvällen. Ja.. en lite bättre bild på min sminkning där också! Fick en komplimang av Erik, så gullig haha, han sa att min sminkning var cool. Man tackar! :) Nu måste jag jobba lite, tycker ni inte också det? Jaja. Hörs!

Beautiful.

Gabriella glömde sin dator hemma, klantig som hon är.. så hon kommer inte blogga idag förns hon kommer hem. Vi har tjejkväll ikväll också, vi är ''medlemmar'' i en grupp som vi går på varje måndag efter skolan och bara är en tjejgrupp tar det lugnt, fikar, pratar, kollar på film osv. Jättemysigt faktiskt. Jag sitter just nu på svenska lektion och läser världens sämsta bok, än så länge. (Denise Rudberg - Tillsammans) Det är många som säger att den är bra, men jag har precis börjat så det är kanske därför! 

Vi har snart haft svenska lektion i 2 timmar, bara en liten stund kvar nu.. 11.10 är det äntligen lunch. Är det inte god mat, vet jag inte vad jag gör. Köper en macka eller något kanske. (Men gud vad ni bryr er) Jag ska sluta snacka nu! 
Vi hörs lite senare, världens bästa läsare!

Idag är min sminkning lite speciell, haha. Jag tog lite ögonskugga upp till ögonbrynen och eyliner som jag har varje dag men lite mer utåt! Lite coolt sådär, I Like It. :)

Falska Killar:

Dom pratar.
Dom blir på g.
Dom strular.
Dom blir tillsammans.
Dom knullar.
Killen dumpar.

Bloggpausen slut.

Hej och godmorgon mina vänner! Vi har somsagt haft bloggpaus och vi lovade er en ny desgin, som vi skulle få av en tjej, men så länge har vi denna som Gabriella gjorde. Tyckte den blev riktigt najs faktiskt! :) Så nu jävlar ska vi blogga, eller hur? Jag vet att ni har längtat efter oss. Men nu kör vi nya tag! 

Idag var det faktiskt ganska enkelt att gå upp.. somnade vid 11 så fick den sömn jag behövde, jätteskönt! Det känns ändå lite segt, eftersom måndagar är den värsta dagen för både mig och Gabriella. Vi båda slutar 15.50, och jag har verkligen dom sämsta lektionerna. Men jag får stå ut helt enkelt... Jag fixar det nog!

Nu måste jag ta och fixa mig lite, ska ta mig ett glas juice som jag gör varje morgon medans jag sminkar mig och sådant. Jag skriver förhoppningsvis innan jag åker hemifrån, men det blir självklart blogging i skolan också.
Nu ska vi skärpa oss!

Svar


Svar: Nej varför skulle jag ha glömt det?
Jag ska dit ikväll, RIHANNAAAA!!

Andra Avenyn

AA är det bästa jävla programmet alltså!! Jag har legat i min säng nu i 3 jävla timmar och kollat på Andra Avenyn!!! Mina ögon dör, men det är såååå värt det!!

Alltså vafan..

Tycker jag är grymt duktig! ^^ När klockan var 4, sa jag till mig själv att gå och lägga mig.. men det blev inte så, satt jag har suttit uppe hela natten tills nu.. Min pappa har precis gått upp och är utanför och gör frukost.. jävla cp jag är, nu ska jag sova... behöver lite sömn iaf!
RSS 2.0